Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/pexels-pixabay-207983.jpg
Getuigenis

Getuigenis van Personal Coach & founder Balance

Dries Grossen is personal coach en founder van Balance. Voor hem was het learning traject 'Klantenverbinding als sleutel tot succesvolle sales' anders dan voor de andere cursisten aangezien hij geen echte Salesfunctie uitoefent. Alle trainers (en de andere deelnemers) hebben mij steeds betrokken bij elk onderwerp en dit ook voorgesteld in een situatie die voor mij van toepassing is. Ik heb kennis gemaakt met het echte ‘sales-verhaal’ en hoe verbinding hier centraal staat, iets wat uiteindelijk bij mijn job hetzelfde is.

Dries Grossen, Personal Coach & founder Balance

 

Ontdek ook de getuigenis van Kris Vaes, Key Accountmanager bij Server Storage Solution

0
Dries Grossen, tevreden deelnemer aan Skill BuilderS Sales Academy

Gerelateerde getuigenissen

Orange

Dit telecombedrijf had een ‘company story presentation’ uitgewerkt als basis voor verkoopgesprekken. Met storytellingworkshops en een validatiemoment zorgden we ervoor dat alle business experts voortaan datzelfde verhaal vertalen naar de context van de klant.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor