Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner10.jpg

Waarom wij?

Welzijn is één van de sleutels voor uw toekomst. Ga dus niet over één nacht ijs bij de keuze van een partner. Dit zijn 3 redenen waarom klanten ons enthousiast (blijven) inschakelen.

1. Concrete oplossingen

Als HR-manager, people manager, happiness officer, wellbeing manager, zaakvoerder of preventieadviseur ben je vertrouwd met het wettelijk kader en het ideaal van welzijn op het werk. Je wil oplossingen om dat waar te maken voor uw bedrijf.

Skill BuilderS gaat verder dan advies: we maken medewerkers bewust, ontwikkelen talenten en geven hen praktische tools. We maken ons vertrouwd met je organisatie, spreken de taal van je mensen en gaan positief met hen aan de slag. Onze oplossingen zijn doorleefd omdat we zelf ook actief inzetten op het welzijn van onze medewerkers.

2. Een partner die meedenkt

Je wil een partner die luistert, zich inleeft in jouw uitdagingen, de impact daarvan begrijpt en proactief mee naar oplossingen zoekt.

Skill BuilderS gaat verder dan een puur rationele benadering: wij luisteren echt naar jou. Die empathie en eerlijkheid nemen we mee in onze oplossingen, waardoor die sneller herkend en aanvaard worden. Het doel? Een win-win voor organisatie en medewerker door de resultaat- en mensgerichte aanpak.

3. Vlotte samenwerking

Eens jij de knoop hebt doorgehakt, wil je snel een antwoord op je vragen en een partner die vlot oplossingen biedt.

Skill BuilderS werkt uiterst klantgedreven: we zijn vlot bereikbaar, schakelen snel en gaan graag de extra mile op vlak van tijd, ruimte en creativiteit. We doen ons werk uit passie en dat merk je meteen!

0
logo ESF

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Recruitment

Rekrutering? Een zaak van de medewerkers zelf

Nieuws

Vérder met ieders talent. Daar staan we voor bij Skill BuilderS. Want wie vandaag zijn talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet, is beter gewapend voor de toekomst. Van een eenvrouwbedrijf dat HR advies gaf in 1986 ontpopte Skill BuilderS zich tot een HR partner met meer dan 300 medewerkers, die jaarlijks meer dan 15.000 men­sen in of naar een job coachen. Maar hoe zetten we in op rekrute­ring en duurzame talentontwikkeling van onze eigen medewerkers? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze Human Capital Manager, Ruth Van Impe, naar haar inzichten.

Ruth Van Impe, HR Manager bij Skill BuilderS geeft haar kijk op boemerang-rekrutering

Waarom (g)een ex-medewerker aanwerven?

Inzicht

Boemerang-rekrutering of het aanwerven van ex-medewerkers kan deel uitmaken van een rekruteringsstrategie en die begint al bij de offboarding. Maar waarom zou je inzetten op het gericht aantrekken van medewerkers die ooit het bedrijf (al dan niet vrijwillig) verlaten hebben? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze collega Ruth Van Impe naar haar visie. Ruth is HR Manager bij Skill BuilderS en zelf een mooi voorbeeld van een succesvolle boemerang-rekrutering.

Onzekerheid bij jonge leidingevenden: kwaliteit of belemmering? Ontdek het in dit inzicht van Skill BuilderS

Onzekerheid bij jonge professionals of leidinggevenden: kwaliteit of belemmering?

Inzicht

Uit onderzoek is gebleken dat iedereen tijdens zijn loopbaan wel eens te kampen krijgt met wat men “het oplichterssyndroom” noemt. Ondanks je goede prestaties heb je het gevoel dat je niet geschikt bent voor je functie en dat het een kwestie van tijd is vooraleer je ontmaskerd zal worden. Onze collega Saskia Poelmans, psycholoog en burn-outcoach, gaat op onderzoek.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor