Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Oplossing

Partnership met ReMerge

Sinds 2021 heeft Skill BuilderS een participatie in ReMerge, een multidisciplinaire en innovatieve organisatie van 15 centra in gans België. ReMerge helpt werknemers die kampen met een burn-out, terug aan de slag, en dit veel sneller dan via een klassiek re-integratietraject.
 

Snel terug aan de slag na burn-out

Het wetenschappelijk onderbouwd programma met een vaste doorlooptijd van 8 weken tijd zorgt ervoor dat de werknemer die geveld is door een burn-out, snel terug aan de slag kan, en dit tot wel 79% snelle dan via een klassiek re-integratietraject.

Met de hulp van een multidisciplinair team

Een team van artsen, psychologen en kinesisten begeleidt dit programma waarin de gezondheid, de mentale energie en de vitaliteit van de getroffen werknemer versterkt wordt.

Succesvolle re-integratie

Vervolgens neemt Skill BuilderS de re-integratie naar de werkvloer op zich. Onderzoek toont aan dat bij het terugkeren naar de werkvloer professionele begeleiding de kans op herval aanzienlijk vermindert.

Wens je meer info?

Contacteer Neleke De Poorter, Care for Talent Manager

Ontdek meer info over de curatieve trajecten van ReMerge

 

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

De verliescyclus van stress

De verliescyclus van stress

Inzicht

Stress wordt nog vaak gezien als iets erg statisch: er gebeurt iets in de omgeving en daarop komt een reactie van het individu. In een stress-situatie wordt een verliescyclus in gang gezet. In onderstaand artikel gaat Saskia Poelmans, psycholoog en stress- & burn-out coach bij Skill BuilderS, verder in op de impact van het al dan niet kunnen gebruik maken van hulpbronnen, ons stressniveau bepaalt.

Stress bij nieuwe normaal?

Ervaar jij stress bij de aanpassing aan het nieuwe normaal?

Inzicht

We hebben ons de laatste twee jaar met vallen en opstaan heel vaak moeten aanpassen. Maar die laatste aanpassing, aan het zogenaamde nieuwe normaal, die lijken we vanzelfsprekend te vinden. Want dat is hetgeen waar we zo lang naar uitgekeken hebben, toch? Saskia Poelmans, psycholoog en stress-& burn-outcoach bij Skill BuilderS, stelde haar Linkedin-netwerk de vraag. Ontdek hier de resultaten.

Het taboe van stress ...

Het taboe van stress

Inzicht

Stress... we hebben het allemaal en toch vinden we het vaak heel moeilijk om erover te praten, laat staan er iets aan te doen. In een bevraging op LinkedIn ging Anouk Smets, coach the coach bij Skill BuilderS, op zoek naar wie mensen in vertrouwen nemen wanneer ze stressklachten ervaren. Bij wie kunnen ze terecht met hun gedachten en gevoelens wanneer het niet zo goed gaat?

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor